torstaina, huhtikuuta 21, 2011

Jenny Nyströmin pääsiäinen

Korttikaverillani Hanella oli esillä Jenny Nyströmin pääsiäiskortteja, ja haluan tarttua samaan aiheeseen. Niinpä pistän muutaman tänne. Mielestäni Jennyn pääsiäiskuvissa on ihan omanlaistaan luonnetta ja ne poikkeavat esimerkiksi joulukorteista tosi paljon.

Erityisesti tykkään Jennyn noita-akoista. Heissä on jotain niin äärettömän humoristista mutta samalla hellyttävää. He ovat jotenkin niin aitoja vanhoja akkoja, joille sattuu ja tapahtuu. Mieleen tulee Inge Löökin mummot.

Alla olevasta kortista olin nähnyt kuvan ja sen jälkeen metsästin sitä netistä. Onneksi lopulta löytyi ostettavaksi. Siellä sitä lennetään kuunvalossa ja pidetään hauskaa, melkein kuulen käkätyksen! Toivottavasti luudissa riittää tehoa, etteivät putoa kesken lennon :)


Monissa pääsiäiskorteissa kukkii Jennyn huumori. Pääsiäisen aikaan pipoa on höllätty ja vaikuttaa myös siltä, että työ on siirretty sivuun ja elämän leppoistaminen olisi alkanut. Aina en ihan ymmärrä kaikkia merkityksiä, mutta voin kuvitella, että hänellä itsellään on ollut hauskaa kuvia tehdessään.


Sain myös korttiringistä Jenny Nyströmin kortteja. Ensimmäinen on Maaritilta.


Seuraava on Ullalta.

Tänään tuli vielä kortti Marittalta.


Mitään näistä ei minulla ollutkaan ennestään, joten ne ovat tosi mieluisia.

Lisäksi sain korttiringistä pääsiäistervehdyksen Sannalta, Sinikalta, Sarilta ja Raililta. Lämpimät kiitokset teille kaikille!

Itse lähetin tällä kertaa 11 pääsiäiskorttia, eli heille, joilta viimeksi sain ystävänpäiväkortin.

Toivottavasti korttien lähettely jatkuu vielä, sillä on todella mukavaa saada korttipostia. Sen lisäksi tykkään myös siitä, että saan yrittää etsiskellä ja löytää toisille mahdollisesti sopivia kortteja. Aina ei onnistu, mutta joskus osuu paremmin kohdalleen. Näin päättelen ainakin joistakin kiitoksista, joita olen saanut.

Oikein rattoisaa (tai kuten Jennyn alimmassa kortissa lukee "rattosaa") pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja. Minullakin olisi vanhoja kortteja, mutta kun olis vaan aikaa kuvata ja laittaa nekin tuonne blogiini myyntiin kuten muutakin tavaraa siellä on.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta ja kommenteistasi Esa! Kävin katsomassa kirppistäsi ja ihan kivaa tavaraa on. Seuraan mielenkiinnolla taivaltasi nettikirppiksen saralla!

    VastaaPoista