perjantaina, helmikuuta 11, 2011

Vaihtariystävänpäiväkortteja!

Korttiringin Kini viestitti jokin aika sitten, että jospa yrittäisimme lähettää ystävänpäiväksi vaihtariystävälle kortin, joka sopisi tämän keräilykohteisiin. Omalta osaltani ryhdyin heti tuumasta toimeen, eli etsiskelemään sopivia kortteja. Onnistuin haalimaan 15 korttia, joten kaikki vaihtarilistalla olevat eivät saaneet korttia. Pari vastaanottajaa vaihtui joulusta, jolloin lähetin saman verran.

Kun itse lähetin todellakin vain sen yhden kortin per henkilö, olen ollut aivan puulla päähän lyöty, kun itse olen saanut vastaanottaa kokonaisia korttinippuja. Monet kiitokset Hannele, Maarit, Maritta, Pirjo-Liisa, Raili, Sari ja Sinikka niistä! Kortit ovat mieluisia ja jokaisesta nipusta löytyi vähintään yksi ihan superihana!
Kiitos ystävänpäiväkortista myös Pauliina, Pirkko, Sanna ja Ulla! On mukavaa olla korttirinkiläinen!
Koska olen viimeksi täällä esitellyt kaupunkinäkymiä, on vaihteeksi laitettava esille muutama puutarhakorttikin.

Ensimmäisenä on Sarilta tänään tullut kortti, jossa on vähän villiintynyt puutarha. Kuvassa on taiteilijan signeeraus Catarina G. ja kortin takana alkuperäisteoksen nimenä mainitaan Katarina Gustafsson.


Pari päivää sitten tuli Pirjo-Liisan nipussa rehevä ja värikäs puutarha, todella ihana kuva! Alkuperäisen maalauksen tekijä on Evy Låås ja teoksen nimi on "Sommarträdgård i Bohuslän".


Aivan ensimmäinen vaihtariystävän kortti tuli Paulta. Kuvassa on näkymä Haikon kuistilta, 1896 ja taiteilijana Albert Edelfelt.

Kortti ilahdutti kovasti, eikä iloani pystynyt pahasti himmentämään edes tuo kortin oikeasta yläreunasta alas tuleva hankauma (näkyy sinertävänä), joka on ilmeisesti postin lajittelukoneen aiheuttamia jälkiä.

Näiden kolmen kortin lisäksi moni muukin kortti on ihastuttanut ja lisää tulee varmasti ajan mittaan tänne esille.

Tämä ystävänpäivän aika on ollut ilahtumisen aikaa, minkä kauniit kortit ovat tuottaneet. Ihminen ei lopultakaan isoja asioita tarvitse, että päivästä tulee hyvä. Nyt on ollut monta hyvää päivää peräkkäin. Kiitokset niistä vaihtarikavereille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti