keskiviikkona, joulukuuta 31, 2014

Vuoden loppuun kortteja

Korttivarannot ovat kasvaneet syksyn aikana. Kiitos siitä kuuluu suurelta osin korttirinkiläisille. Varsinkin syyskuu oli antoisa: taisin saada peräti kolme muhkeaa korttilähetystä. Jatkoa seurasi marraskuussa, jolloin tuli lisää lähetyksiä. Sitten tulikin jo joulukuu ja sain rinkiläisiltä joulukortteja.

KIITOS tulee tässä vielä kerran kaikille!

 Ulla S:ltä

Maaritilta 

Siniltä

Korttikeräily on kiehtovaa, kun se muuttuu ja laajenee. Minäkin aloitin pääasiassa puutarhakorttien keräilyllä, mutta vähitellen olen alkanut kerätä uusia aiheita. Siinä taitaa käydä niin, että alkaa pitää joistakin kuvista, vaikka niitä ei kerääkään. Yhtäkkiä huomaan, että niissä pitämissäni korteissani on jokin yhteinen piirre. Tuosta ahaa-elämyksestä saattaa sitten johtua, että alkaa pikkuhiljaa pistää talteen kortteja, joissa on kyseistä aihetta. Jossain vaiheessa siitä tuleekin keräilykohde.

Yksi näitä uudempia aiheitani ovat muhvit. Ulla S:ltä sain kiehtovan kauniin kortin, joka inspiroi keräämään aihetta entistä innokkaammin.


Marraskuussa sain korttiringin entiseltä vetäjältä, Kiniltä, muhkean korttilähetyksen.


Alkuvuodesta mietin, onko korttirinki enää toiminnassa lainkaan, kun vetäjä vaihtui, eikä päivityksiä tapahtunut aikoihin. Sitten selvisikin, että ryhmä toimii enemmän Facebookissa. Minulta oli tuo tieto mennyt kokonaan ohi. Onneksi kuitenkin myös "vanhanmallinen" rinki heräsi eloon. Onneksi - ainakin minun kannaltani - sillä niin upeita kortteja olen rinkiläisiltä sitä kautta saanut!

Joulun lähestyessä kirjoittelin traditionaalisesti kortteja joillekin rinkiläisille, kymmenen yhteensä. Melkein saman verran joulun toivotuksia sain heiltäpäin. Kiitos tosi paljon teille!

Laitan tähän lopuksi muutaman kauniin ja keräilyaiheisiini sopivan joulukortin näytille.

Kaarina Toivanen: Joulun ainekset (Sarilta) 

 Titti Gnosspeliuksen raikkaan punainen joulukylä (Siniltä)

Englantilainen postimerkki 1997, kuvitus Mark Thomas (Ulla S:ltä)

Aika erikoinen tuo alimmainen kuunsirppikortti, pidän sitä suorastaan aarteena!

Tässä kaikki tällä erää. Keräilyt jatkukoot ensi vuonna, eikö niin?

Oikein onnellista ja korttirikasta Uutta Vuotta 2015 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti