maanantaina, kesäkuuta 17, 2013

Kesäkuussa: The Creatures!

Olen viime aikoina tehnyt sukelluksia menneisyyteen. Muutama päivä sitten löysin jotain konkreettista sinne kuuluvaa: päiväkirjan lapsuus- ja nuoruusvuosilta sekä julisteen.

Muistan, että ihan omin käsin irrotin puhelinpylvääseen niitatun julisteen ja vein pois. Se on kulkenut mukanani tänne asti - Creatures ja Kirka!


Oliko tietty puhelinpylväs varattu jollekin tietylle esiintymispaikalle, kun julisteessa on vain päiväys (huom. tämä päivä!) eikä paikkaa ollenkaan?

Kirka istuu tuolissa raitahousuissaan. Hänet tunnistaa heti. Jonkin ajan päästä kuvaa katsottuani tajusin, että hänen vieressään on Remu, jonka kuontalo on kovasti eri näköinen kuin myöhemmin.

Wikipediassa kerrotaan, että Creatures-yhtyeen tunnetuin kokoonpano aloitti vuonna 1966, kun Remu oli soittamassa rumpuja. Kokoonpanot vaihtuivat vuoteen 1968 asti, mutta Remu ja Kirka olivat mukana koko ajan. Kun en tunnista kolmea muuta, en osaa sanoa, miltä vuodelta juliste on. Jos joku tunnistaa heidät, olisin kiitollinen tiedosta. Saisin silloin selville, milloin olen julisteen vohkinut.

Kaunista kesäkuuta kaikille!

1 kommentti:

  1. Niin on Kirka ja Remukin viattoman näköisiä untuvikkoja kuvassa, juuri ja juuri tunnistaa! Keitä lienevätkään muut, ei tietoa täälläkään!

    VastaaPoista