perjantaina, kesäkuuta 29, 2012

Kiva herätys


Blogi on ollut mielessä, mutta aika on kulunut muissa asioissa. Ehkä pieni selitys on paikallaan.

Aikanaan loppui määräaikaiseksi sovittu työsuhteeni ja kun se tuli päätepisteeseen, alkoi leppoistamisen aika. Monenlaisia vaiheita on siihen kuulunut. Oli ilo vähentää kulutusta ja katsoa kuinka vähällä voi pärjätä. Silti tekemistä piti olla. Tuli erilaisia harrastuksia, mutta lisäksi lähdin vapaaehtoistyön pariin. Nyt eteen tuli työpaikka vapaaehtoistyön piiristä. Se tuntui pieneltä ihmeeltä. Tämän ikäiselle ihmiselle kun ei pahemmin ole töitä tarjolla, eikä tauon jälkeen. Ja sen voin sanoa, että se on vaatinut vanhalta koneelta vääntöä. Olen melkein kuullut, miten päässä rattaat ovat kitisten lähteneet käyntiin.

Tuon vanhan koneen käynnistämiseen kuluneen ajan vuoksi ovat harrastukset jääneet väkisinkin vähemmälle. Niinpä blogini pysähtyi ja korttiharrastus jämähti paikalleen. On kuin harrastuskaverit olisivat huomanneet jotain, sillä koen, että olen saanut herättelyjä... Lyhyen ajan sisällä on nimittäin saapunut ihania korttikuoria, jotka kertakaikkiaan ja todella potkaisivat minut hereille ja kirjoittamaan aiheesta jotain :)

Ensin tuli paksu kuori Ulla S:ltä: Larssonia, Nyströmiä, kaupunkipiirroksia ja taidekuvia. Olipa mukana yksi junakuvakin rakkaalle nelivuotiaalle tyttärenpojalleni.


Jonkin ajan päästä postilaatikossa oli jälleen kuori. Tällä kertaa Marjut S:ltä. Koivua, Larssonia ja Nyströmiä höystettynä puutarhakuvilla. Kaunis lähetys!


Seuraavana päivänä oli jälleen kuori laatikossa. Se tuli Paulalta ja hän oli laittanut mukaan Koivua, taidekuvia ja taas kerran hauskoja mustavalkoisia kuvia. 


Eilen tuli vielä postia Ulla M:ltä. Suloisista suloisin Marit Björnegranin kortti, joka menee  kaupunkipiirroksiini.Sydämelliset kiitokset teille kaikille <3!

Kunhan rattaat pyörivät kunnolla, lupaan palata jälleen korttien pariin. Skannaan näitä galleriaani ja etsin vaihtareistani sopivia kortteja, joita toivottavasti löytyy, ja lähetän vastavuoroisesti teille rinkiläisille. Ajankohtaa en osaa luvata, mutta jossain vaiheessa varmasti.

Nyt nautitaan suloisesta suven ajasta. Kyllä se hellekin sieltä vielä tulee!

2 kommenttia:

 1. Onnea uuden työpaikan johdosta. Voin hyvin asettua tilanteeseesi. Mä vaihdoin 37 vuoden jälkeen työpaikkaa ja olen nyt ihan uuden edessä. Uusia tietokoneohjelmia, ja hommia pilvin pimein. Melkein hirvittää, minne sitä itsensä on laittanut, mutta toisaalta kutkuttava tunne, kun pääsee vanhoista kaavoista irti. Kiva, kun kortit miellytti. Pitkään minäkin sulle kuorta keräsin, joten ihan rauhassa, ei ole kiirusta. Postikortteilet kun ehdit :)

  VastaaPoista
 2. Toivottelen myös onnea uuden työpaikan johdosta. Olet onnekas!
  Minullakin loppuu nyt 13v. kestänyt työ - jään 1.8. siis työttömäksi ja parhaillaan on vielä kesäloma.
  Saas nähdä vieläkö vanhalle jotain löytyy...
  Ei todellakaan tartte stressaantua korteista tännepäin.
  Toivottelen hyvää kesää sinulle, terveisin Paula

  VastaaPoista