tiistaina, maaliskuuta 02, 2010

Tunnustuksia

Kamerani on edelleen huollossa, enkä ole saanut tietoa, milloin se on valmis. Jotta kirppis ei jäisi aivan tyhjäkäynnille, kiitän nyt Kokkia viinissä saamastani tunnustuksesta ja haasteesta. Kiitos paljon, Annukka!


Haaste menee näin:

Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

Haaste tuntui vaikealta. Täällä vierailleet ovat jo voineet todeta, että olen hamsteri ja kaiken keräilijä, joten siinä ei ole enää mitään paljastettavaa. Lopulta sain rutistettua itsestäni muutamia arkiseen elämään liittyviä totuuksia.


1. En pidä ruoanlaitosta, mutta silti kaappiin on kätkeytynyt valtava määrä reseptejä. Taka-ajatuksena on ollut, että jos kuitenkin vielä joskus innostuisin siitä. Vielä en ole.

2. Mieluiten juon ruoan kanssa vettä. Maitoa en ole juonut sen jälkeen, kun nuorempi lapseni syntyi maitoallergisena.

3. Kotona asuva perhe on pienentynyt yhteen henkilöön, minuun. Niinpä siivoaminen pitää tehdä ihan itse ja omassa rytmissä. Jostain syystä aikataulussani löytyy siivoamiselle paikkoja vain harvakseltaan.

4. Sisäisen rytmini mukaan olen iltaeläjä. Ulkoinen rytmi pistää nivelet liikkeeseen ja tanssiin.

5. Värini on vihreä; vaatteissa ja aatteissa, kotona ja ulkosalla. Odotankin kesää kiihkeästi.

6. Luulen, että en voisi elää ilman kirjoja. Vuosien kuluessa olen myös yhä enemmän kiinnostunut kuvataiteesta. Nyt nämä kaksi aihetta ovat yhdistyneet niin, että etsiskelen luettavaksi kirjoja, jotka kertovat taiteilijoista.

7. Olen rasittavalla tavalla kaksijakoinen: säästäväinen ja tuhlaaja, sosiaalinen ja erakko, ahkera ja laiska, innostava ja tylsä. Listaa voisi varmaan jatkaa loputtomiin, joten olkoon siinä!


Haaste on kiertänyt jo laajasti blogeissa, joten ajattelin, että en haasta enää ketään erikseen. Jos kuitenkin joku blogissani vieraileva haluaa ottaa haasteen vastaan, niin ota tästä vapaasti. Laita vain merkintä kommentteihin, niin tulen mielenkiinnolla katsomaan vastauksiasi!

1 kommentti: