maanantaina, maaliskuuta 15, 2010

Olkatopattuja jakkuja

Luen viikonloppuisin lehtiä enemmän kuin muulloin, enkä silloin pistä merkille mitä asiaa luin mistäkin. Nyt huomasin paristakin lehdestä, että naisten muoti on mennyt veistoksellisempaan suuntaan, jolloin se pitää sisällään ainakin korostetun olkalinjan ja supistetun vyötärölinjan.

Sehän tarkoittaa sitä, että olkatoppaukset tulevat jälleen! Niillä kun saavutetaan helposti veistoksellinen vaikutus. Yhdessä lehdessä neuvottiin jopa olkatoppausten tekemistä tee-se-itse -tyyliin.

Noin vuosi sitten otin kuvan tyylikkäästä boutique-jakusta, jossa on muhkeat olkatoppaukset. Pohdin silloin, että koska muoti tulee ja menee sykleissä, jakun voi varmaan pukea taas ylleen sitten kun leveät olkapäät tulevat jälleen muotiin. Se aika on nyt!

Koska itselläni on harvemmin sellaisia tilaisuuksia, jossa voisin tuota upeaa jakkua pitää, päätin laittaa sen tänne myyntiin. Samalla katselin vaatehuonettani 'sillä silmällä' tarkemmin ja löysin toisenkin jakun myyntiin.


Kuvasin kummatkin vaatekappaleet päälläni, sillä suurten olkatoppausten vuoksi ne eivät asetu henkarille kunnolla kuvaamista varten.

---

Ensimmäisenä on kotimainen, Positiven, lohenpunainen takki/jakku. Se on kokoa 36 ja ulottuu pituudeltaan puoliväliin reittä. Lohenpunainen kangas on gobeliinimainen ja vuori on musta.


Takin huomiotaherättävänä yksityiskohtana on suuret samettipintaiset napit sekä edessä että hihansuissa.Lohenpunaisen takin hinta on 11,00 euroa.


Toinen jakku onkin se, josta on täällä ollut kuva jo aikaisemmin. Se on ranskalainen boutique-juhlavaate, jossa on veistokselliset leikkaukset. Toinen kangas on asetaattia ja toinen, eli samettiosa, on 100% puuvillaa.


Alla tarkempaa kuvaa kankaista ja yksityiskohdista.


Veistoksellisen jakun hinta on 15,00 euroa.

Ostin joskus myöhemmin jakkuun sopivan mustan, suoran, polvipituisen samettihameen kokoa 36. Jos kiinnostaa, voin myydä myös sen! Ota yhteyttä: teehamsteri at gmail piste com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti