tiistaina, kesäkuuta 21, 2011

Kirppis ja Kesä!Kesällä ei nettikirppiksen pito oikein houkuttele... Niinpä olenkin menossa ihan lähiaikoina myymään romppeitani kunnon kirppikselle ulos, eli kokeilen taas kerran torimyyjänä olemista. Edelliset kerrat torilla olivat kivoja. Oli mukavaa olla ihmisten kanssa kasvokkain yhteydessä, kun rohkeasti vain alkaa juttelemaan. Vielä kun aurinko paistaisi niin mikäs sen hauskempaa. Retki-istuin ja eväät mukaan, niin päivä menee leppoisasti.

Korttien perään olen netissä kuitenkin surffaillut näin kesälläkin. Varsinkin korttikavereiden kuvagallerioita on kiinnostava ja hauska seurata. Perustin itsellenikin gallerian, mutta se on vielä kovin vaatimaton, etenkin kun skannaaminen vie niin paljon aikaa. Ja moniin upeisiin gallerioihin verrattuna omani tulee kyllä olemaankin vaatimaton.

"Perinteisinä korttipäivinä" Kini on hoputtanut rinkiläisiä postittamaan kortteja toisilleen. Tänään päätin ihan ilman hoputusta pistää kesätoivotuksia postiin. Kortteja ei ollut kaikille, vaan lähinnä heille, joiden kanssa olen tämän ensimmäisen rinkiläisvuoden aikana ollut tekemisissä JA jos olen löytänyt kunkin kohteeseen sopivan kortin. Muutama kortti löytyi ihan uusille korttikavereille.


Koska en usko, että kirppikseni houkuttelee tästä eteenpäin yhtään sen enempää kuin aikaisemminkaan kesällä, pistän tämän kesäksi "kiinni". Vaikka aukihan tämä on ja kaikkea voi katsella ja viestejäkin voi laittaa. Mutta uutta tavaraa ei nyt kesällä tule myyntiin.


Tämän ihastuttavan, Sannalta saamani, Margaret Tarrant'n kuvan myötä toivotan kaikille täällä kirppiksellä kävijöille OIKEIN AURINKOISIA JA LEPPOISIA KESÄPÄIVIÄ!6 kommenttia:

 1. Kiitos Tuula kortista :)

  Hyvää juhannusta!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos minunkin puolestani ihanasta kortista ja mukavaa kesän jatkoa. Tuo Tarrantin kortti on muuten syötävän ihana.

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs se kakkosluokan Kusti on polkenut lujaa, kun jo tänään on kortteja saapunut perille! Toivottavasti ei vastavuoroisesti sitten olisi pilannut koneessansa monta korttia...
  No, ei ajatella ikäviä, sillä kesä se on kuitenkin! Nautitaan siitä kaikki!

  VastaaPoista
 4. Mun kortti oli onneksi ehjä, ihan luksusta, jos ei ole lajittelukoneen vauhtiraitoja mukana.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kortista (jonka itellan koneet olivat turmelleet!!!)Oikein mukavaa Juhannusta ja kesän jatkoa Sinulle! Palataan...

  VastaaPoista
 6. Mä olen päättänyt joka ikinen kerta laittaa valitusta, kun saan pilatun kortin.

  VastaaPoista