sunnuntaina, tammikuuta 27, 2013

Golden Cap lasinaluset / postikortit

Jo nuorena neitona, kun joskus kävin ns. ulkona, otin lasinalusen muistoksi käynnistäni. Kun ikää on kertynyt, on myös lasinalusten määrä kasvanut. En siis varsinaisesti kerää lasinalusia, niitä on vain kerääntynyt.

Nämä Golden Cap pahviläpyskät sopivat sekä lasinalusien että korttien keräilijöille.

Lasinalusissa on sama juttu kuin monessa muussakin asiassa, eli jotkut ovat kivempia kuin toiset. Seuraavassa kuvassa on tusinan verran Golden Cap lasinalusia. Lasinaluset ovat hennosti kuvitettuja ja kuin kevyellä värikynällä maalatut. Sen vuoksi niistä oli huonossa valossa vaikea saada kunnon kuvaa. Kannattaa klikata kuvaa, jos haluat nähdä vähän tarkemmin ja suurempana!


Heti ensimmäisen Golden Cap lasinalusen nähdessäni tykkäsin siitä. En niinkään kuvituksen tai tekstien vuoksi, jotka voisivat olla hauskempiakin, vaan siksi, että ne olivat samalla postikortteja.


 
Seuraavissa lasinalusissa on samanlainen kuva, mutta toisessa ei ole tekstiä lainkaan. Lieneekö näin tarkoituskin vai onko painovirhepaholainen iskenyt?


Kääntöpuoli on näissä yleensä samanlainen, mutta musteen väri vaihtelee vaalean sinisestä ja sinisestä mustaan.


Yhdessä on kuitenkin erilainen tausta, eli siitä tekstit puuttuvat kokonaan.Voisin myydä näitä pois, jos kiinnostaa. Perusversiot 0,50e / kpl. Erikoistapaukset katsotaan erikseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti