perjantaina, toukokuuta 07, 2010

Pieniä tuliaisia

Käväisin lomallani Pariisissa. Se ei ollut varsinaisesti shoppailumatka, mutta jotain pientä piti silti ostaa. Tässä pari tuliaista.Lehtihyllyltä tarttui mukaan sisustuslehti. Valitsin tämän Maison magazine’n, koska sen mukana sai lahjaksi reilun kokoisen puuvillaisen keittiöpyyhkeen. Tuskin ranskalaiset itse ovat innostuneet tuollaisesta lahjasta, onhan se puhtaasti mainospyyhe. Mutta suomalaisessa keittiössä se ei haittaa lainkaan, pikemminkin päinvastoin!

Minua huvitti yhden artikkelin otsikko: ”Presque Vintage” (=melkein vintage). Siitä voi päätellä, että nyt tuotetaan uutta tavaraa vintage-ilmeellä. Niihin on pyritty saamaan 70-luvun näköä värityksillä ja kuoseilla. Se saattaa myydä hyvin aidon vintagen vanavedessä, joka on kysyttyä ja haluttua.


Nuo kuvassa olevat lautaset ovat yllättäen samantapaiset kuin Iittalan Taika-sarjassa.


Ostin myös uunituoreesta ranskalaisesta kampanjasta pari pikkupulloa (250ml) Cocista, koska ne houkuttelivat erikoisilla kuorillaan.


Kevytcociksen on pukenut Karl Lagerfeld, muotitalo Chanelin pääsuunnittelija. Ja luonnollisesti kampanjan kohteena on nimenomaan cociksen kevytversio; onhan Karl Lagerfeld hoikkuuden puolestapuhujana todennut joskus, että muoti on terveellisin tapa pudottaa painoa…
Pullossa on mukana hänen signeerauksensa.


Toinen cocispullo on iloisen kirjava. Siinä on surrealistisia elementtejä, toivon symboleja ja muistutuksia luonnosta. Sen on luonut ranskalainen laulaja Mika ja sen kampanjanimenä on Happiness Bottle. Ymmärtääkseni osa pullon tuotosta menee hyväntekeväisyyteen, nuorten auttamiseksi.


Pullot tyhjennämme sopivassa tilaisuudessa lapsenlapsen kanssa. Minä saan varmaankin tuon Karl Lagerfeldin ja hän onnenpullon!
:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti