torstaina, joulukuuta 03, 2009

Uusi näyteikkuna

Somistin uuden virtuaalisen näyteikkunan (= blogin ylälaidan kuva) kirppikselle. Ikkunalla on esillä muutamia myynnissä olevia tavaroita, joita olen laittanut myyntiin noin vuoden sisällä.

Ihan kaikki myynnissä olevat tavarat löytyvät käymällä läpi postauksia. Sivupalkista voi tavaroita löytää eri tunnisteiden alta.

Seuraavassa on muutamia lähikuvia näyteikkunasta. Linkeistä pääsee tarkempaan esittelyyn.Ensimmäisessä kuvassa on vaaleaa esineistöä: taustalla on tuikkukakluuni ja pieni maalaisromanttinen seinäkaappi (kummatkin myyty!). Kaappiin nojaa kirppiksen LAHJAPAJAssa valmistettu haapasydän. LAHJAPAJAsta löytyy myös muita ihania tuotteita.

Etualalla on pieni posliininen enkelirasia. Lisää enkeleitä on täällä ja lisää rasioita täällä.Yllä olevassa kuvassa on metallilautasella muutamia koruja. Kirppiksellä on myynnissä runsaasti koruja. Lisää niitä löytyy täältä.Yllä olevassa kuvassa on muutama kynttilänjalka; erilaisia kynttilöitä ja kynttilänjalkoja löytyy täältä. Taustalla on kullanvärinen kehys, joka sopii esimerkiksi valokuville. Tällaisia ja muita tauluja löytyy tunnisteelta taulut.


Kirppikseltä löytyy myös kauniita astioita juhlapöydän kattaukseen. Niitä voi katsella täältä.

----

Olisi oikeastaan pitänyt vaihtaa tuo näyteikkuna jo aikaisemmin. Sen rakentamisessa nimittäin tavoitti oikean joulutunnelman. Apuna oli radio, josta kuului ihania joululauluja samalla kun asettelin tavaroita, sytyttelin kynttilöitä ja otin kuvia.

Iloista joulunodotusta kaikille! Ja tervetuloa ostoksille, vielä ehtii ennen joulua!

4 kommenttia:

 1. Voi kiitos kauniista kortistasi. olen ihan yllättynyt iloisesti. Oikein mukavaa joulunodotusta myös sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hei Liisa! Kiva jos kortti ilahdutti, sillä niin oli tarkoituskin! Nopeastihan tuo posti näköjään kulkee.

  Tyttären kanssa ideoimme pientä lahjaa teille, jotka olette käyneet useamman kerran täällä. Minä tein hankinnat ja tytär askarteli :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin kiitän kauniista kortista!

  VastaaPoista