perjantaina, heinäkuuta 11, 2008

Ideointikilpailu! Palkintona korvakorut!

Nyt olisi haaste kaikille askartelijoille ja muillekin luoville ihmisille:

Mitä voisi tehdä parittomalla korvakorulla?

Sinkkuja korviksiahan tulee silloin, kun oman korun toinen puolisko katoaa syystä tai toisesta, ja myös silloin, kun löytää jonkun toisen hukkaaman korun.

Tässä on malliksi muutama pariton koru. Idean ei silti tarvitse liittyä juuri näihin.
Laita ideasi kommenttilaatikkoon. Valitsen niistä mielestäni parhaan tai käyttökelpoisimman elokuussa.

Voittaja saa palkinnoksi valitsemansa korvakorut!


Hyvää keskikesän aikaa!

4 kommenttia:

 1. Minä tein parittomasta korviksesta kuuseen joulukoristeen,kiinnitin vanhan piparimuottiin, tuli uusiokoriste, taitaa kuvakinsiitä olla jossain päin blogiani.

  Samoin parittomasta saa vaivattomasti kaulakorun/rintakorun tai jos on useampia parittomia, niistä voi kehitellä rannekorun.

  VastaaPoista
 2. Roikkuvat parittomat korvikset voisi käyttää unisieppariin. (En ole ikinä sellaista tehnyt, että "saako" siihen noita laittaa...)

  VastaaPoista
 3. Neuloja tarvitsee joskus silmukkamerkkejä esim. merkkaamaan kavennuskohtia tms. Koukullinen korvis ei jätä jälkeä, pysyy hyvin (on nimittäin kokemusta, että ne tarttuvat helposti vaatteisiin muutenkin - sillä tavalla minun korviksista tulee sinkkuja) ja on helppo irrottaa tarvittaessa neuleesta.

  VastaaPoista
 4. Erilaisiin koruihin parittomia korviksia ja muuta korusälää voi uusiokäyttää mielin määrin. Nukeille (rinta)koruiksi, itselle hattuun, avaimenperäksi riippuen korun koosta ja mallista. Koukuilla voi ripustaa koristeita ikkunaan, koukku tankoon/kappaverhoon kiinni kevyt koriste siiman perään roikkumaan.

  VastaaPoista