torstaina, maaliskuuta 19, 2009

Kommenttikilpailu!Pari viikkoa sitten pohdin, pitäisinkö vähän taukoa kirppisblogin pitämisestä. Varsinaista päätöstä ei kuitenkaan tarvinnut tehdä, sillä se tuli minusta riippumatta. Sain nimittäin sairaskohtauksen, joka vei minut pois arkisten ajatusten ääreltä. Ja vaikka seuraavalla viikolla olisin jo kyennyt hoitamaan kirppistä, ajatukseni olivat aivan muualla. Yhä vieläkin ovat päällimmäisenä mielessäni terveyteen liittyvät asiat, mutta yritän vähitellen palata mukaan myös näihin kuvioihin.

Tämä kirppisblogi täyttää ensi viikolla vuoden. Kaikenlaista on tapahtunut ja useimmiten positiivisia asioita. Lähdin sillä ajatuksella, että laitan myyntiin yhden tavaran per päivä, vähän sellaisella mentaliteetilla, että mitä sattui käteen osumaan. Viime syksynä muutin tyyliä ja nimesin viikot jonkin teeman mukaan ja myytävät tavarat noudattivat teemoja. Tämän alkuvuoden tavarat ovat jälleen olleet enempi sattuman satoa, mutta usein myyntiin on tullut useampi tavara kerralla.

Olen laittanut myyntiin laadultaan hyviä, usein käyttämättömiä tavaroita. Niitä on ollut laidasta laitaan: kirjoja, leluja, vaatteita, koruja, sisustustavaroita, jne. Eli kaikkea sitä, mitä aikuistuneen lapsiperheen kodista löytyy, onhan tämä kotikirppis.

Aikaisemmin ajattelin, että vuoden täyttävää kirppistä voisi jotenkin huomioida. En ole kuitenkaan jaksanut miettiä aiheeseen mitään kovin ihmeellistä, joten menkööt ekat synttärit tällä kertaa näin:

Julistan kommenttikilpailun, ja toivon ehdotuksia paremmasta kirppiksestä. Toivon, että ehdotukset liittyvät johonkin muuhun kuin myynnissä olevien tavaroiden hintaan tai toimituskuluihin. Siis, miten tätä kirppistä voisi parantaa?

Kerro mielipiteesi maaliskuun loppuun mennessä tämän postauksen kommentteihin. Mielestäni parhaan ehdotuksen tekijä saa palkinnoksi omaa tuotantoa olevat uniikit sydämet, ison ja pienen haapasydämen (koristelu voi olla erilainen kuin kuvassa).

3 kommenttia:

 1. Heippa! Aika vaikean kilpailun pistit pystyyn.... HMMM....

  Tämä nyt menee ihan kyllä siihen rahapuolelle, mutta voisithan pitää semmoisia ota 3 maksa 2 päiviä...niinkuin kaupoissakin on.

  En nyt tähän hätään keksi muuta.

  Hyvää kevättä sinulle ja parantumis terveisiä.

  VastaaPoista
 2. Jospa muutaisit viikkokirppikseksi. Olisi viikottain muutama tavara tarjolla.
  Ei monikaan ehkä käy joka päivä kurkkimassa ja sitten jos viimeisin tavara ei kiinnosta, niin ei ehkä katso edellisiäkään.
  Viikkokirppiksenä menisi ehkä vähemmällä työllä ja jos olisi joku määrätty viikonpäivä, jolloin uudet tulisi esille, niin tietäisi silloin kurkkasta katsomaan.

  VastaaPoista
 3. hmm..vaikea kilpailu..jotain houkuttimia, esim. ei postikuluja tms. voisi joskus käyttää!

  VastaaPoista