tiistaina, maaliskuuta 29, 2011

Kolme + 30000 + ARVONTA!

Yht'äkkiä tajusin, että kirppiksellähän on vuosipäivä tällä viikolla! Se täyttää peräti kolme vuotta, ta-daa! Myös kävijälaskuri lähestyy pyöreitä lukuja ja pian on täynnä 30 000 käyntiä. Sehän tekee 10 tuhatta käyntiä vuodessa!


Eipä olisi arvannut silloin, kun tämän kirppisblogin aloitin, että se voisi kolmekin vuotta kestää. Mutta toisaalta, tämä on ollut kivaa puuhaa. Varsinkin sen jälkeen, kun vähensin blogissa myymistä ja lisäsin keräilyä. Sillä keräily on kivaa ja aika kuluu huomaamatta kohteita katsellessa ja taustatietoja selvitellessä. Lisäksi muiden keräilijöiden blogeja on mukava seurata.

Katsoin taaksepäin ja tarkistin, että kirppiksen 1-vuotispäivänä järjestin arvonnan kommentin jättäneiden kesken. Viime vuonna, 2-vuotispäivän aikoihin, järjestin arvonnan Facebook-kavereille. Nyt 3-vuotispäivän kunniaksi on arvonta jälleen täällä blogissa. Siihen voi tietysti osallistua myös FB-kaverit!

Koska tänne tulee harvoin kommentteja käytän nyt tilaisuutta hyväkseni:
Arvontaan voi osallistua, kun jättää kommentin tähän postaukseen! Toivoisin kommenttiin tietoa, oletko säännöllinen vierailija kirppikselläni, vai sattumalta paikalle poikennut. Olisi myös mukava kuulla, miten kauan ja miksi olet seurannut blogiani.

Osallistua voi 12.4.2011 asti.

Koska pian sen jälkeen on pääsiäinen, arvon osallistujien kesken pääsiäispaketin, jonka sisältö selviää myöhemmin.

Tervetuloa mukaan arvontaan, ja olet tietysti aina tervetullut blogivierailulle!

15 kommenttia:

 1. Osuin nyt ensimmäistä kertaa blogiisi, mutta jäin pidemmäksi aikaa selailemaan. En ole oikeastaan ennen nettikirppareihin törmännyt ja tää idea on kyllä kiva: ei tarvitse poistua kotoaan ja joku on kuitenkin seulonut esineistön jo valmiiksi (oikeilta kirppareilta kun löytyy välillä aika kaikenlaista tavaraa, vaikka toki ihania ovatkin). Tulen varmaan uudestaankin!

  VastaaPoista
 2. Raija Sipiläinen29.3.2011 klo 19.14

  Hienoa että tällaisia on,ostin lasipulloja joita keräilen,hienoa..
  T Raija S

  VastaaPoista
 3. Onnea blogillesi :)

  En tarkkaan muista, koska olen ensimmäistä kertaa blogiisi tullut, mutta tuolta "keräilypiireistä" sinut bongasin :) Blogilistan kautta seurailen päivityksiäsi ja heti kun huomaan uuden kirjoituksen tulleen niin tulen äkkiä katsomaan.

  VastaaPoista
 4. Paljon Onnea! Blogiasi luen aina, kun tulee uutta ja siitä on kauan, kun aloin seuraamaan tätä. Kotoa löytyy täältä hankkimiani tavaroita.

  VastaaPoista
 5. Säännöllisestihän täällä tulee vierailtua ja aina välillä osteltuakin ;o) Ja alusta saakka olen tätäkin seuraillut ! Jatka vaan tätä - tää on ihan kiva !

  VastaaPoista
 6. Käyn päivittäin blogissasi kurkkaamassa. Olen seurannut aika kauan blogiasi, varmaan 2-3 vuotta ja taisinpa kerran jotain ostaakin.
  Onnea 3-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 7. Onnea kolmi vuotiaalle blogillesi! Aina kun koneelle istahdan pistäydyn katsomassa täälläkin, en niinkään kirpparijuttuja vaan korttikeräilysi kiinnostaa! :o)

  VastaaPoista
 8. Blogi onnittelut!
  Ekaa kertaa tänne eksyin. :)

  VastaaPoista
 9. Sattumalta poikkesin nyt ekaa kertaa :)

  anni409

  VastaaPoista
 10. Mie olen seurannut blogiasi jo muutaman vuoden ajan, varmaan ainakin 2 vuotta. Ihania juttuja, ja jotain ostanutkin =)

  Toivon että myyntiin tulisi enemmänkin mm. vanhoja vuokia + kaikkea kivaa mm. tuunattavaa tuotetta =)

  -Sanna-

  VastaaPoista
 11. ööö, en kyllä muista miten tämän blogin löysin ja koska mutta blogilistan päivitysten mukaan seurailen ja välillä shoppailen :)

  VastaaPoista
 12. satunnaisen säännölliseti käyn tsekkaamassa:)

  VastaaPoista
 13. Onnittelut blogillesi! Kiva, että tämmöinenkin on ja tavaroihin tulee historiaakin mukaan. Olen innokas kirppistelijä, mutta autottomuus rajoittaa kiertelyä :(
  Eksyin tänne jonkun askartelublogin kautta ja kun itsellä ei blogia ole kirjanmerkistä tänne tulen ihan joka viikko kurkkimaan. Heh, menipä hankalaksi....

  VastaaPoista
 14. Onnea, olen ihan vakkarilukijasi:) Aika alusta asti siis.
  Mukavaa kevättä sinulle.

  VastaaPoista