keskiviikkona, maaliskuuta 10, 2010

Kamera-asiaa ja pitkä kuvioneule

Sain vihdoin kamerani huollosta. Siinä meni pidempään kuin oli alunperin arvioitu, mutta nyt siihen on uusittu piirilevy ja jotain muutakin. Korjauksen hinnalla saisi uuden kameran, mutta tällä kertaa se korjattiin. Ai, miksi?

Sain tuon kameran kaksi vuotta sitten lahjaksi ja lahjan antaja oli viisaana miehenä ottanut sille samassa yhteydessä kolmen vuoden vakuutuksen. Niinpä vakuutusyhtiö päätti, että kamera korjataan. Se näyttäisi toimivan ihan hienosti, joten olen tosi tyytyväinen, ettei tarvinnut investoida mitään. En voi kuitenkaan olla miettimättä, että kovin pitkä ei ollut kameran ikä, vain kaksi vuotta, kun se hajosi. Tehdäänkö nykytekniikka tarkoituksella sellaiseksi, että se on uusittava vähintään kahden vuoden välein? Näin kertakäyttökulttuurissa saattaa hyvinkin olla niin.

-----

Tänään räpsin kuvia pitkästä, persoonallisesta René Derhy!:n kuvioneuleesta (klikkaa kuvaa, niin kuva suurenee vähän).

Neule on pitkä ja ulottuu polviin asti ja se on kokoa M, joten se on minulle vähän liian iso (en ymmärrä, miksi olen joskus ostanut liian ison puseron...)


Materiaali on 20% villaa, 15% angoraa, 35% akryylia ja 30% polyamidia. Siinä on hauskat nallekuviot "timanttisilmineen" ja tupsuineen.


Pitkän kuvioneuleen hinta on 7,50 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti