perjantaina, elokuuta 08, 2008

Kyselyn tulokset

Täällä oli muutaman viikon ajan kysely, jossa tiedustelin kävijöiltä, mitä he mieluiten ostaisivat nettikirppikseltä. Vaihtoehdot olivat askartelutarvikkeita, koruja, käsitöitä, lasten leluja, lasten vaatteita, naisten vaatteita, sisustustavaroita tai jotain muuta.

Vastaajia oli 17 ja yli puolet heistä hankkisi kirppikseltä mieluiten sisustustavaroita. Seuraavaksi mieluiten hankintalistalla olisi askartelutarvikkeet. Neljäsosalla vastaajista mahdollisia hankintoja voisivat olla korut ja naisten vaatteet. Muita harvemmin ostettaisiin käsitöitä, lasten leluja tai vaatteita tai jotain ihan muuta.

Vähän arvelinkin, että sisustustavarat nousisivat ykköseksi. Blogimaailmassa käy hyvin ilmi, että ihmiset ovat kiinnostuneita sisustamisesta. Sisustusblogeista ja alan muista sivustoista etsitään vinkkejä, joita sovelletaan omaan sisustustyyliin. Kodin sisustaminen on trendinä selvästi korkealla.

Sisustustavaroita kirppiksellä onkin ollut myynnissä jo jonkin verran ja laitan niitä edelleen. Koruja ja naisten vaatteita tulee myös myyntiin jatkossakin, samoin kirjoja, vaikka niiden suosiota en huomannut erikseen kysyä. Varsinaisia askartelutarvikkeita ei sen sijaan ole ollut lainkaan, joten siihen aion paneutua lisää.

Lämmin kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti