perjantaina, lokakuuta 30, 2009

Kurpitsajuhla ja muita Agathan jännäreitäKaikki tietävät, että halloweeniin kuuluvat kurpitsat. Ruokakaupoissakin on tällä viikolla nähnyt myynnissä keltaisia kurpitsoja, joihin on lätkäisty mustat tarrat silmiksi ja suuksi. Pähkäilin, löytyykö omista varastoistani minkäänlaista kurpitsaa kirppikselle myyntiin. Sitten muistin, että Agatha Christiellähän on kirja Kurpitsajuhla, ja mylläsin toivorikkaana kirjavarastojani, josko minulla olisi sitä. Ja olihan se!

Vaikka olen vähän keräillyt noita Agathan dekkareita, niin laitan niitä nyt halloweenin kunniaksi muutaman myyntiin.

Ensinnäkin Kurpitsajuhla, kovakantinen, painos vuodelta 1995, 227 sivua. Kunto on erinomainen ja hinta on 4,50 euroa.


Seuraavaksi Vaarallinen talo, kovakantinen, painos vuodelta 1982, 229 sivua. Kunto on erinomainen ja hinta on 4,20 euroa.Lisäksi on kaksi Agatha Christie -kirjaston tuplaromaania. Vihreän kirjan painos on vuodelta 1978 ja se sisältää teokset Kortit pöydällä ja Syyttävä sormi. Sivuja kirjassa on 221 + 194. Kirja on hyvässä kunnossa ja sen hinta on 6,00 euroa.
Punaruskean kirjan painos on vuodelta 1979 ja se sisältää teokset Sininen juna ja Syyttömyyden taakka. Sivuja siinä on 257 + 238. Kirja on erinomaisessa kunnossa ja sen hinta on 6,50 euroa.1 kommentti:

  1. Outsiderin ( Aarne Happakakosken) tuotanto on tutustumisen arvoinen.

    VastaaPoista